top of page

Person

Mötes-platser

Personlig

utveckling

Nät-

verkande

Föredrag

För mig är alla människor jag möter viktiga på sina sätt. Alla har för mig ett unikt och lika värde. Därför samarbetar jag inte med företag och organisationer vars värderingar säger något annat. Men med desto större glädje, arbetar jag med Dig/Er som jag kan dela samma människosyn med.

  •      Mötesplatser

Jag drivs av idéer om att skapa mötesplatser för personer som normalt sett inte skulle träffa varann; eller i alla fall kanske inte tänkt tanken. Men genom att ha anordnat en rad frukost- och lunchmöten, seminarier och event inte minst under mina åtta år i riksdagen med ca 2 000 deltagare totalt, vet jag att det är bland annat sådana möten som blir de mest intressanta och utvecklande.

 

Syftet är viktigt att veta för mötesplatsen som skapas; ska det bildas opinion för en gemensam sak, lansering av en produkt eller tjänst, smälta samman intressen – eller..?

 

De möten och event som också tillför det lilla extra med annorlunda lokaler, mat eller fika, underhållning eller någon oväntad medverkande, är lika enkla att planera och genomföra som de traditionella i konferensanläggningen med kaffe och fralla och kyckling till lunchen.

Vill du ha möten som människor minns och som är anpassade efter målgruppen? Då ska du vända dig till mig.

 

  •      Föredrag

”Att leva tills man dör – och vice versa” är rubriken på ett föredrag jag hållit på ett antal platser i landet. Det handlar om min upplevelse att få ett nytt hjärta 2007, och att vi alla bör ta tillvara på den tid vi har – att leva tills man dör. Och att kanske mer eller mindre ”dö” – eller ta bort – det som hindrar oss från att leva fullt ut.

 

Vem har inte känt av energitjuvar bland vänner och bekanta eller i familjen? De som aldrig kan glädjas åt någon annans framgångar eller se något positivt i tillvaron. Hur länge ska de få styra vad vi gör och tänker? Det finns ingen annan som kan leva ditt liv – det kan bara du själv. Se mera under fliken ”Om Penilla”.

  •       Personlig utveckling

Ibland kan ett uppdrag eller arbete kännas kvävande, eller alltför krävande. Vad beror på dig och vad beror på sammanhanget du befinner dig i? Jag hjälper dig att ”nysta” i vad som är vad – kan arbetsuppgifterna ändras, en förändring i organisationen, eller är det totalen i livet med arbete och familj som behöver ses över?

  •        Nätverkande

En del människor skyr allt som heter mingel och större evenemang, medan en del andra tycker det är jättekul att få prata med många och dessutom få kontakter man kan ha nytta av i sina uppdrag eller på jobbet.

Jag erbjuder en kort utbildning för er grupp på arbetsplatsen/kompisgänget etc eller för dig personligen, hur du kan bli en bättre nätverkare utifrån hur just du är som person och vad du kan erbjuda andra.

bottom of page